Skip to content Skip to footer

KRESNA NOČ 2024. Profesionalna portretna fotografija za plemenit namen. Izberite strokovnost, izboljšajte svet.

Izberite strokovnost, izboljšajte svet.

Na srečolovu v okviru prireditve Ples kresne noči – dobrodelna prireditev s plesom 2024, imate edinstveno priložnost, da osvojite kupon za profesionalno portretno fotografijo.

Z nakupom srečke na srečolovu v okviru prireditve Ples kresne noči – dobrodelna prireditev s plesom 2024 in morebitnim dobitkom te fantastične nagrade boste bogatejši za izvrsten portret, prispevali pa boste tudi k plemenitemu namenu.

Kupon vam nudi profesionalno poslovno portretno fotografiranje z dodatno osvetlitvijo na lokaciji po vaši izbiri v Ljubljani, njeni okolici, Tržiču in okolici. Fotografiranje lahko poteka v izbranem odtenku vašega podjetja (modra, rdeča, rumena, oranžna, zelena). Prejeli boste portretno fotografijo (1 kom.) po vaši izbiri v visoki resoluciji, primerni za tisk ter nizki resoluciji za uporabo na spletnih straneh, družbenih omrežjih oziroma ostalih digitalnih medijih.

Poslovno portretno fotografijo lahko uporabite za različne namene, npr. kot so profili na družbenih omrežjih, ob avtorsko biografskih podatkih, CV-ju, predavateljski predstavitvi, predstavitvi na vaši spletni strani …

Finančna sredstva od srečolova so namenjena programu Dan za življenje, ki ga izvaja RC Tržič Naklo, letovanju otrok s posebnimi potrebami in pomoči potrebnim družinam iz tržiške in naklanske občine.

Zakaj je portretna fotografija pomembna?

  • Ustvarja profesionalen vtis. Dobra poslovna fotografija močno vpliva na to, kako vas dojemajo potencialne stranke, sodelavci in poslovni partnerji. Profesionalna fotografija izraža urejenost, kredibilnost, uspešnost.
  • Izboljša vašo prepoznavnost. Poslovni portreti so odličen način za krepitev prepoznavnosti znamke. Uporabite jih lahko na svoji spletni strani, v družbenih omrežjih, v marketinških materialih, na poslovnih dogodkih.
  • Poveča zaupanje. Ljudje bolj verjamejo tistim, ki jih poznajo in jim zaupajo. Poslovni portreti vam omogočajo, da pokažete svoj človeški obraz in vzpostavite stik s potencialnimi strankami.
  • S kakovostno portretno fotografijo izstopate. V današnjem konkurenčnem poslovnem svetu je pomembno, da ste drugačni in kvalitetna poslovna fotografija vam pri tem pomaga.

Informacije o dogodku. Kaj, kdaj, kje, koliko, zakaj:

  • Ples kresne noči. Dobrodelna prireditev s plesom 2024.
  • Petek, 14. junij ob 19. uri.
  • Večnamenska dvorana BPT Tržič.
  • Priporočen dobrodelni prispevek 70,00 EUR
  • Izkupiček je namenjen programu Dan za življenje, letovanju otrok s posebnimi potrebami in pomoči potrebnim družinam iz tržiške in naklanske občine.

Na fotografiji Alexandra Kosteniuk, šahovska velemojstrica in svetovna šahovska prvakinja. Foto: Artkontakt

Podajte svoje mnenje