Skip to content Skip to footer

Piškotki

Obvestilo o piškotkih

Naša spletna mesta artkontakt.si in digital.artkontakt.si uporabljajo piškotke. Ob prvem obisku naših spletnih strani, boste obveščeni o možnosti prejema oz. namestitve piškotkov v vaš brskalnik. S klikom na gumb “soglašam” potrdite vašo odločitev o tem ali piškotke želite prejeti ali ne. Šele ko boste s klikom na gumb “soglašam” potrdili vašo odločitev glede namestitve piškotkov, bo naša spletna stran le-te tudi uporabila. V primeru, da kasneje želite vašo odločitev spremeniti in zavrniti takšno obdelavo vaših podatkov, nam to prosimo sporočite po elektronski pošti na: digital@artkontakt.si

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ob obisku našega spletnega mesta in ne škodijo vaši strojni ali programski opremi. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov oz. informacij, ki bi vas lahko identificirale. S pomočjo piškotkov vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo na spletni strani. Osnovne funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. V spletnih trgovinah se namreč v piškotke beležijo izdelki v nakupovalni košarici, priljubljeni izdelki, ostali podatki o nakupu itd. S pomočjo piškotkov lahko beležimo statistiko spletne strani in tako lažje odkrijemo in odpravimo morebitne napake ter vam ob naslednjih obiskih ponudimo boljšo vsebino oz. primernejšo ponudbo. S pomočjo piškotkov vam morebitni oglaševalski partnerji lahko servirajo relevantne oglase. Piškotke lahko kadarkoli odstranite ali brskalnik nastavite tako, da ne dovoli njihove namestitve.

Nekateri piškotki so nujno potrebni za samo delovanje spletne strani, medtem, ko se ostali lahko shranijo, le če se s tem strinjate. Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani in omogočajo normalno delovanje spletnega mesta:

  • Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke.
  • Veljavnost piškotkov je lahko kratkotrajna ali dolgotrajna, po poteku veljavnosti brskalnik piškotke samodejno izbriše.
  • Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno spletišče (domeno) izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči. Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili vam nekatere funkcionalnosti spletnih strani ne bodo delovale pravilno.

Uporabo piškotkov v Evropski uniji (EU) določa Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah 2002/58/ES, katere člen, ki se nanaša na piškotke in podobne tehnologije, je bil spremenjen z Direktivo 136/2009.

Artkontakt

Slovenija —
Viška cesta 25
Ljubljana 1111

+386 (0)51 661 433

 

Artkontakt © 2024. Vse pravice pridržane. Produkcija spletne strani: Artkontakt