Skip to content Skip to footer

KRESNA NOČ 2024. Umetniška fotografija iz knjige Slike iz življenja za plemenit namen. Izberite umetnost, izboljšajte svet.

Izberite umetnost, izboljšajte svet.

Na srečolovu v okviru prireditve Ples kresne noči – dobrodelna prireditev s plesom 2024, imate edinstveno priložnost, da osvojite izjemno umetniško fotografijo iz knjige Slike iz življenja izdane leta 1991.

Vrhunska fotografija ugledne in priznane avtorice Barbare Jakše, ustvarjena v analogni tehniki, razvita na Ilford filmu in prenesena v digitalno obliko, prikazuje igro svetlobe in senc, ki na svojstven način odseva čarobne studijske motive, romantičen in odmaknjen svet umetnika, ki polagoma izginja, se umika novemu.

Fotografija je bila razstavljena širom po svetu v najbolj uglednih galerijah in muzejih ter je tudi del umetniške zbirke fotografij Narodne knjižnice v Parizu.

Z nakupom srečke na srečolovu v okviru prireditve Ples kresne noči – dobrodelne prireditve s plesom 2024 in morebitnim dobitkom te prekrasne in dragocene fotografije ne boste le obogatili svoje zbirke z edinstvenim umetniškim delom, ampak boste tudi prispevali k plemenitemu namenu.

Finančna sredstva od srečolova so namenjena programu Dan za življenje, ki ga izvaja RC Tržič Naklo, letovanju otrok s posebnimi potrebami in pomoči potrebnim družinam iz tržiške in naklanske občine.

Zakaj je umetniško delo tako dragoceno?

  • Edinstvenost. Fotografija iz knjige Iluzija besed predstavlja prejšnje stoletje in ima svojstven pečat časa, kar ji daje še posebno vrednost in čar.
  • Podpora dobrodelnosti. Z nakupom srečke v vrednosti 50,00 EUR in posledično fotografije boste pomagali RC Tžič Naklo pri njegovem poslanstvu.
  • Okras za dom. Fotografija bo čudovit okras za vaš dom ali pisarno.
  • Dragoceno darilo. Fotografijo lahko podarite tudi kot izvirno in dragoceno darilo svojim najdražjim.

Informacije o dogodku. Kaj, kje, kdaj, koliko, zakaj:

  • Ples kresne noči. Dobrodelna prireditev s plesom 2024.
  • Petek, 14. junij ob 19. uri.
  • Večnamenska dvorana BPT Tržič.
  • Priporočen dobrodelni prispevek 70,00 EUR
  • Izkupiček je namenjen programu Dan za življenje, letovanju otrok s posebnimi potrebami in pomoči potrebnim družinam iz tržiške in naklanske občine.

Podajte svoje mnenje