Skip to content Skip to footer

Zeiss

Mednarodni industrijski sejem, 18.-21. May 2023, Celje

Carl Zeiss d.o.o. je del ZEISS skupine, vodilnega svetovnega proizvajalca optičnih in optoelektronskih instrumentov. Podjetje ponuja vrsto produktov in storitev, ki zajemajo aplikacije za različne industrije, s sedežem v Ljubljani je prisoten na slovenskem trgu od leta 1994. Podjetje ima široko mrežo prodajnih in servisnih centrov.

ZEISS Industrial Quality Solutions je divizija podjetja ZEISS in je specializirano za napredne merilne tehnologije, kot so koordinatni merilni stroji, optični senzorji, računalniško podprta merjenja, vizualizacijska orodja in so namenjene izboljšanju kakovosti izdelkov, povečanju učinkovitosti proizvodnje, zmanjševanju stroškov. Podjetje ponuja tudi različne storitve, kot so svetovanje, inženiring, usposabljanje, servisiranje in strankam nudi celovito podporo.

ZEISS Industrial Quality Solutions je znano po svoji inovativnosti in razvoju novih tehnologij, ki zagotavljajo natančnost, zanesljivost in učinkovitost pri merjenju. Podjetje je usmerjeno v razvoj rešitev, ki izboljšujejo proizvodne procese in pomagajo strankam doseči njihove poslovne cilje.

ZEISS Industrial Quality Solutions je prisoten v več kot 50 državah po svetu, s svojimi storitvami in rešitvami, za številne industrije, zagotavlja vrhunsko kakovost in učinkovitost.

Artkontakt

Slovenija —
Viška cesta 25
Ljubljana 1111

+386 (0)51 661 433

 

Artkontakt © 2024. Vse pravice pridržane. Produkcija spletne strani: Artkontakt