Skip to content Skip to footer

Daihen Varstroj

DAIHEN VARSTROJ

Daihen Varstroj je slovensko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo industrijskih aparatov za varjenje in rezanje kovin, usmerjeno je v razvoj inovativnih rešitev in tehnologij, zavezano k družbeno odgovornemu poslovanju in trajnostnemu razvoju in s sedežem v Lendavi v Sloveniji, kjer ima svojo proizvodno enoto in je hkrati tudi v vlogi proizvodno-razvojnega centra za Evropo.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 in je danes eno vodilnih podjetij na svojem področju.

Daihen Varstroj je del globalne korporacije Daihen Corporation, ki ima na področju varjenja, rezanja in robotizacije ogromno izkušenj ter največ registriranih patentov s področja elektroobločnega varjenja na svetu. Ponuja široko paleto strojev za varjenje, vključno z MIG/MAG, TIG, elektrodo in plazemskim varjenjem. Poleg tega podjetje proizvaja stroje za rezanje kovin, kot so plazemski in laserski rezalniki. Industrijski aparati Daihen Varstroj so znani po visoki kakovosti, natančnosti in zanesljivosti.

Poleg tega ima razvejano svetovno mrežo distributerjev in servisnih partnerjev, ki nudijo kakovostno podporo, prizadeva si za zadovoljstvo strank, zagotavlja celovite rešitve, vključno z usposabljanjem, svetovanjem, servisiranjem.

Artkontakt

Slovenija —
Viška cesta 25
Ljubljana 1111

+386 (0)51 661 433

 

Artkontakt © 2024. Vse pravice pridržane. Produkcija spletne strani: Artkontakt