Skip to content Skip to footer

Beckhoff

Mednarodni industrijski sejem, 18.-21. maj 2023, Celje

Beckhoff Avtomatizacija d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z razvojem in prodajo avtomatizacijske opreme za različne industrijske aplikacije v slovenskem in širšem prosturu ter v njem deluje že skoraj 20 let. Svoje izdelke in storitve prodaja preko svojih zastopnikov in partnerjev. Podjetje je del mednarodne skupine Beckhoff Automation, ustanovljene leta 1980, ki je danes s svojo inovativnostjo, kakovostjo izdelkov in rešitev eno vodilnih v svetu.

Podjetje Beckhoff Automation GmbH & Co. KG je nemško podjetje, specializirano za proizvodnjo industrijske avtomatizacije in sistemskega inženiringa s sedežem v Verlu, v zvezni državi Severno Porenje Vestfalija v Nemčiji. Podjetje se ukvarja z razvojem in proizvodnjo različnih izdelkov in rešitev za industrijsko avtomatizacijo, kot so programski krmilniki, industrijski računalniki, HMI zaslonski prikazovalniki, različni senzorji, sistemi za avtomatizacijo skladiščnih in logističnih procesov, drugo. Cenjeno je po svojih izdelkih, ki temeljijo na odprti avtomatizacijski arhitekturi, z uporabo standardnih odprtih protokolov in platform, kot so Ethernet, TCP/IP, OPC UA. Ta pristop jim omogoča, da ponujajo prilagodljive, skalabilne in zanesljive rešitve za industrijsko avtomatizacijo, z možnostjo integracije z drugimi sistemi in tehnologijami.

Podjetje Beckhoff ima svoje hčerinske družbe in predstavništva po vsem svetu ter sodeluje z različnimi partnerji in sistemskimi integratorji, da bi zagotovilo najboljše rešitve in storitve za svoje stranke.

Artkontakt

Slovenija —
Viška cesta 25
Ljubljana 1111

+386 (0)51 661 433

 

Artkontakt © 2024. Vse pravice pridržane. Produkcija spletne strani: Artkontakt