Šahovske delavnice za mlade

Šahovske delavnice za mlade

Šahovske delavnice za mlade 1920 1080 Artkontakt

Šah je miniatura življenja, igralec v eni sami igri podoživi vrsto popolnoma nasprotujočih se čustev, od popolnega razočaranja do največjega veselja. S pomočjo zanimive šahovske igre izpopolnjuje logično razmišljanje, analitične in računske veščine ter se nauči obvladovati čustva in samega sebe. Šah je čudovita kraljevska igra, ki na edukativen in zabaven način povezuje na vseh ravneh, ne glede na družbene, kulturne, rasne, spolne ali generacijske razlike.

V sodelovanju z Javni zavodom Mladi zmaji – Centrom za kakovostno preživljanje prostega časa otrok in mladih v Ljubljani, pripravljamo čez poletje ustvarjalne šahovske delavnice, ki jih bo v navedenih terminih vodil Aleks Jeršič, član Šahovskega kluba Ljubljana in večkratni državni mladinski šahovski prvak.

Delavnice so brezplačne. Prijazno posimo, da nam predhodno javite svojo udeležbo. 

Lepo vabljeni!

Termini:

  • Torek, 9. julij 2019 ob 16.00;
  • Torek, 16. julij 2019 ob 16.00;
  • Torek, 23. julij 2019 ob 16.00;
  • Torek, 30. julij 2019 ob 16.00.

Delavnice trajajo do 17.00.

Lokacija:

Mladi zmaji, četrtni mladinski center Šiška, Tugomerjeva 2, 1000 Ljubljana

Naslovna fotografija: Šahovnica s šahovskimi figurami na Mesarskem mostu v Ljubljani. Fotografija je bila posneta na vroč, prekrasen poletni dan ob zlati svetlobi zahajajočega sonca.

Ostale fotografije: Posneto v prijetnih in lepo urejenih prostorih četrtnega mladinskega centra Mladi zmaji v Šiški, junij 2019, Ljubljana

Avtorica fotografij: Barbara Jakše

Leave a Reply