Izseki časa

Izseki časa

Izseki časa 1920 1080 Artkontakt

Ti drobni izseki časa so ključni, ključni za podobe, ki se dotaknejo srca. Ko svetloba, vzdušje in prepleti energij v ospredje postavijo edinstven trenutek. Ni napačen ali pravi, je zgolj namig, ki narekuje, da je nekdo tam. Ljubezen, je ena sama in vseobsegajoča. Prijetni občutki so tisti, ki vsakogar pripeljejo na pravo mesto, ne glede na čas in prostor. Zato, ko se zazreš v nebo, začutiš toplino sonca, prejmeš potrditev o odločitvah, ki si jih (s)prejel v svojem življenju. Preplavi te zaupanje. Prijatelji so kot zvezde, čeprav jih ne vidiš, veš, da so tam, vedno znova in takrat, ko ti dogodki pričarajo občutek sreče, topline in ljubezni, tako pomembne za bivanje na planetu zemlja. In šele, ko se pravilno odločaš, veter napne jadra tvoje ladjice življenja…

Posnetki s prireditve Plata 2019. V okviru prireditve, je bila tako mladim po letih kot mladim po srcu in duši, predstavljena kraljevska igra. Sodeloval je tudi mali zvezdnik Gari, navihan bostonski terier. Šah je vsem izjemno zanimiv, bolj kot je morda videti na prvi pogled. Družbeno koristne, angažirane in zabavne ter šahovsko obarvane prireditve pa so dobrodošla popestritev utripa mesta.

Vabljeni k spremljanju aktivnosti ljubljanskih mladinskih centrov Mladi zmaji, Šahovske zveze Slovenije, ŠK Ljubljana.

Toplo se zahvaljujemo Darji Kapš, ŠK Ljubljana za izposojo vrtnega šaha ter Nini Rob, Šahovska zveza Slovenije za revije Šahovska misel, knjige Šahovska začetnica in šahovnice s figurami.

Lokacija: Športno igrišče Zalog, Ljubljana

Leave a Reply