Ekipa

Smo strokovnjaki, ki ljubimo svoje delo in cel svet

Verjamemo v projekte prežete s pozitivno energijo.

Video in fotografija sta vizualni orodji 21. stoletja, ki dosegata najširši krog gledalcev, presegata jezikovne in kulturne meje ter navdušujeta.

Naši projekti so prežeti s profesionalnim pristopom in ustvarjalnim nabojem za vaš uspeh in skupno rast.

Praktične izkušnje

Združujemo vrhunske strokovnjake s področja videa, fotografije in vodenja projektov. Tovrstno delo obvladujemo že več kot desetletje.

Zadovoljni naročniki

Naši naročniki so naši prijatelji. Skupaj ustvarjamo in gradimo pot do uspeha. Od mednarodnih do lokalnih podjetij, od korporacij do neprofitnih organizacij.

Inovativni koncepti

Živimo v času hitrih sprememb in stalnega prilagajanja. Prepričani smo, da so najboljše ideje kombinacija obstoječih v nov koncept.

Koncept

Na osnovi pogovora z vami, poglobljene analize trga, ustvarjalnega pristopa pripravimo vsebinski koncept projekta.

Vsebina

Fotografske in video vsebine pritegnejo pozornost, poenostavijo, povzamejo in ponazorijo sporočilo, vzpostavljajo komunikacijo, prepričajo in verjamemo, da so nujen del sodobnega trženja.


Video in fotografija sta v digitalnem okolju tako nujen del komunikacije kot sta kisik in voda za preživetje!

Sodobno trženje se v največji meri dogaja na spletu, čeprav je televizijski medij še vedno močan, sta ključnega pomena za pridobivanje in ohranjanje strank, prijateljev, vidnost v on-line okolju in prisotnost ter pristnost v resničnem življenju. Torej kombinacija on in off line komunikacije, je ključ do uspeha.